ANA ROM SECURITY DIVIZIA MEDICALA -0230 550 112

OFERTA MONITORIZARE

Instalare sisteme de securitate/monitorizare sisteme antiefracție

Pentru obiectivul dvs. vă putem oferi un sistem antiefracţie şi televiziune cu circuit închis compus din centrală efracţie, detectori de mişcare, butoane panică, camere video şi placă achiziţie pentru receptarea imaginilor, prelucrarea lor, vizualizarea în timp real şi înregistrarea tuturor evenimentelor. Facilitatea deosebită propusă de sistemul nostru este vizualizarea la distanţă, acest lucru fiind posibil în cazul unei conexiuni bune la internet. Practic, firma noastră, prin furnizorii ei recunoscuţi pe plan mondial, poate instala orice sistem de securitate existent pe piaţă.

Personalul nostru tehnic vă stă la dispoziţie pentru orice nelămurire tehnică şi va instrui personalul dvs. cu privire la modul de utilizare al aparturii ori de câte ori este necesar.

Sistemele montate pot fi preluate în dispeceratul nostru pentru a fi monitorizate 24/24h. Echipele noastre de intervenţie rapidă pot să interevină ori de câte ori este necesar pentru prevenirea furturilor, incendiilor cât şi a distrugerilor.

Preţul pentru monitorizarea sistemelor antiefracţie variază între

90Ron- 200Ron obiectiv monitorizat. Preţul serviciului de intervenţie rapidă este inclus în preţul monitorizării lunare.

PERSOANE DE CONTACT :

dr. Cărcăle Victor, director general, tel. 0722 780 625

ec. Cărcăle Anca, director dezvoltare, tel. 0769 067 149

TEL/FAX: 0230-511538 – DISPECERAT ANA ROM SECURITY

ANA ROM SECURITY

In prezent, ANAROM SECURITY ofera 4 tipuri de servicii:

1. Paza si protectia persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor

Activitatea de paza se refera la protectia bunurilor, valorilor si persoanelor si se realizeaza cu agenti de paza instruiti si certificati, in baza unui plan de paza aprobat de Politie. In esenta, activitatea presupune paza (cu agenti /sau supraveghere electronica ) unei anumite zone, urmarind nevoile clientului.

2. Monitorizare si interventie rapida pentru protectia obiectivelor

Serviciul de monitorizare se refera la supravegherea permanenta a unui obiectiv, folosind un sistem de alarma instalat la acesta si conectat la un dispecerat.

In baza informatiilor primite de la sistemul de alarmare de la obiectiv si a procedurilor de monitorizare, dispecerul decide interventia echipajului mobil.

3. Proiectare, instalare, intretinere sisteme de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV

Serviciul consta in:

– consiliere client;

– proiectare sisteme de securitate (in functie de tipul obiectivelor, proiectele vor fi avizate de organele abilitate din cadrul Politiei);

– instalare sisteme de alarmare;

– instruire beneficiar;

  1. asistenta tehnica pe perioada garantiei si post-garantiei;

La cererea beneficiarului putem asigura  instalarea si service-ul cu aparatura de inalta performanta pentru orice fel de sistem de supraveghere (camere video, senzori de perimetru, bariere cu infrarosu, senzori antiincendiari, cartela acces magnetica, dispecerat monitorizat, etc.)

  1. 4.Consultanta in domeniul securitatii

Prin serviciul de consultanță, compania noastră vă va ajuta în alegerea soluției optime de securitate corespunzătoare obiectivelor dvs. Oferim consultanță în securizarea de: spații comerciale, spații de depozitare, hale, etc. De asemenea, oferim soluții complete pentru paza si siguranța contra incendiilor.

 

ARS Divizia de Securitate pune la dispoziţia clienţilor un dispecerat de monitorizare funcţional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea agenţii de intervenţie ARS sunt special pregătiţi, dotaţi cu autoturisme puternice pentru o deplasare rapidă, armă letala sau cu gloanţe de cauciuc, spray cu gaz lacrimogen sau paralizant, vestă antiglonţ, staţie radio emisie – recepţie cu putere mare de comunicare, echipament corespunzător intervenţiilor (bocanci, ţinută inscripţionată cu însemnele firmei, tomfă şi cască antivandal).

ATENTIE!

 

Conform Legi 333/2003 ,  HG 301/2012, paza si protectia bunurilor sunt obligatorii pentru orice societate comercialã sau institutie!

Nerespectarea acestei obligatii constituie contraventie si se sanctioneazã cu amendã între 2.000 – 5.000 lei!

Mai bine investeste acesti bani într-un sistem de securitate si fii prevãzãtor!

Pentru comenzi directe sunati-ne la 0230 511 538 sau email la: manager@anaromsecurity.com