SERVICII

HOME

 CE VĂ OFERIM?

  • Răspuns rapid si eficient;

  • Garanția unor servicii ireprosabile;

  • Sigurantă și protecție.

  • Este foarte frustrant să nu ai la cine apela dacă cineva îţi forţează uşa de la intrare şi vrea să intre peste tine în casă? Sau să nu știi cum să-ți asiguri bunurile cât timp eşti plecat de acasă?

  • Oferta noastră de servicii acoperă integral nevoile de securitate atât ale persoanelor fizice, cât şi ale celor juridice, compania ANAROM SECURITY fiind recunoscută pe piaţă ca furnizorul cu cel mai bun raport calitate / preţ.

  • Indiferent dacă ai un apartament, casă sau ai un sediu de firmă și vrei orice serviciu de securitate de piață ANAROM SECURITY te poate ajuta. Apeleaza la noi și nu vei regreta!

 

In prezent, ANAROM SECURITY ofera 5 tipuri de servicii:

1.ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ

Adoptarea măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege se realizează pe baza unei analize de risc la securitate fizică.

– H.G. 301/2012, Anexă, art.2, alin.(1)

2.Paza si protectia persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor

Activitatea de paza se refera la protectia bunurilor, valorilor si persoanelor si se realizeaza cu agenti de paza instruiti si certificati, in baza unui plan de paza aprobat de Politie. In esenta, activitatea presupune paza (cu agenti /sau supraveghere electronica ) unei anumite zone, urmarind nevoile clientului.

3. Monitorizare si interventie rapida pentru protectia obiectivelor

Serviciul de monitorizare se refera la supravegherea permanenta a unui obiectiv, folosind un sistem de alarma instalat la acesta si conectat la un dispecerat.

In baza informatiilor primite de la sistemul de alarmare de la obiectiv si a procedurilor de monitorizare, dispecerul decide interventia echipajului mobil.

4. Proiectare, instalare, intretinere sisteme de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV

Serviciul consta in:

          – consiliere client;

         – proiectare sisteme de securitate (in functie de tipul obiectivelor, proiectele vor fi avizate de organele abilitate din cadrul Politiei);

         – instalare sisteme de alarmare;

         – instruire beneficiar;

Asistenta tehnica pe perioada garantiei si post-garantiei;

La cererea beneficiarului putem asigura  instalarea si service-ul cu aparatura de inalta performanta pentru orice fel de sistem de supraveghere (camere video, senzori de perimetru, bariere cu infrarosu, senzori antiincendiari, cartela acces magnetica, dispecerat monitorizat, etc.)

Consultanta in domeniul securitatii

Prin serviciul de consultanță, compania noastră vă va ajuta în alegerea soluției optime de securitate corespunzătoare obiectivelor dvs.

Oferim consultanță în securizarea de: spații comerciale, spații de depozitare, hale, etc. De asemenea, oferim soluții complete pentru paza si siguranța contra incendiilor.